Ga naar de inhoud

Wegwerkzaamheden in onze gemeente

dinsdag 27 augustus 2024

Er waren de afgelopen periode meerdere wegwerkzaamheden rond Brummen. Met name aan de N348 en de N345. In Eerbeek wordt hard gewerkt aan de herinrichting van de Wasacker.

Brummen

In Brummen is het weer rustig. De werkzaamheden van de rotonde N345/N348 zijn afgerond en de weg door Leuvenheim is weer enige tijd open. De route Arnhem – Zutphen is dus weer volledig opengesteld en er zijn ook geen weekendsluitingen meer. 

Op de N345 richting de Hoven zijn de komende tijd nog werkzaamheden aan de bermen naast de rijbaan. Hier blijft voorlopig de snelheid van max 50km/u. Van 21 t/m 27 oktober 2024 is de N345 volledig afgesloten voor werkzaamheden vanaf kruising Cortenoeversweg en rotonde bij Hoven. Kijk voor meer informatie op www.gelderland.nl

Eerbeek

In Eerbeek is een aannemer op de Wasacker bezig met het verleggen van kabels en leidingen, ter voorbereiding op de herinrichting van de openbare ruimte. Voor het verkeer gelden er geen afsluitingen, maar het is wel wat drukker dan gebruikelijk. 

Zodra na de zomervakantie het verleggen van kabels en leidingen is afgerond, starten de volgende werkzaamheden. Het gaat dan zowel om de uitbreiding van het winkelcomplex als de eerste fase van de de herinrichting van het omliggend openbaar gebied. Hoe de planning er dan uit ziet en wat dit concreet betekent voor het gebruik van de winkels en de openbare ruimte maken we uiteraard enkele weken voor start van deze werkzaamheden bekend.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?cHash=b9811c13f8cd47d4c6942f922ab4d955&tx_news_pi1%5Bnews%5D=3070