Ga naar de inhoud

Het ‘Sociaal Ondernemen Werkt’-event

maandag 26 augustus 2024

Wie worden de meest sociaal ondernemende werkgevers van 2024 uit de regio Veluwe Stedendriehoek? Dat weten we op donderdag 21 november. Dan organiseert het Werkcentrum VeluweStedendriehoek voor de vierde keer het ‘Sociaal Ondernemen Werkt’-event. Dit jaar vindt het event, na eerdere edities in Zutphen, Harderwijk en Deventer, plaats bij Apenheul in Apeldoorn. 

Deze avond staat in het teken van sociaal ondernemerschap. Genomineerde sociaal ondernemers worden in de spotlights gezet en er worden awards uitgereikt aan werkgevers die het verschil maken door het meest sociaal ondernemend te zijn in onze arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek.

Categorieën

Er zijn twee categorieën waarin awards te winnen zijn: De meest sociale starter en De meest sociale werkgever. Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Stemmen op uw favoriete sociaal ondernemer uit de arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek kan vanaf september. 

Nomineren

Het is mogelijk om werkgevers te nomineren voor een van de categorieën. Iedereen kan nomineren, dus laat zeker uw stem horen. Op www.sow-event.nl staan de richtlijnen waaraan genomineerden moeten voldoen. U kunt zich ook aanmelden om als gast bij het event aanwezig te zijn. Dit kan via www.sow-event.nl/meld-je-aan

Winnaars 2023

In 2023 gingen de awards naar De Eijk Groep voor de meest sociale werkgever, VELUWE65PLUS voor de meest inspirerende sociale werkgever en Mado’s Amigos voor de meest sociale starter. We zijn heel benieuwd welke sociale werkgevers dit jaar in de prijzen vallen.

Over het Werkcentrum VeluweStedendriehoek

Het Werkcentrum VeluweStedendriehoek is een regionale samenwerking tussen gemeenten, UWV, werkleerbedrijven, onderwijs en werknemers- en werkgeversorganisaties. De partners binnen dit netwerk streven samen een transparante, inclusieve en veerkrachtige arbeidsmarktregio na. Een maatschappelijke arbeidsmarkt waarin het normaal is dat iedereen meedoet.
 
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=3065&cHash=8f38136b81d38e56cd9fa36c4032dfd4