Ga naar de inhoud

In de vakantie staan onze medewerkers voor u klaar 

woensdag 17 juli 2024

Veel mensen genieten de komende weken van een welverdiende vakantie. Uiteraard geldt dat ook voor bestuurders en medewerkers van de gemeente. Maar de denkbeeldige ‘gemeentewinkel’ blijft wel open. De openingstijden van het gemeentehuis blijven in tact. In de periode van 22 juli tot en met 25 augustus is het gemeentehuis op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur via telefoonnummer (0575) 568 233. Vragen kunt u ook altijd mailen naar gemeente@brummen.nl.

Veel informatie en diensten van de gemeente Brummen vindt u op onze website www.brummen.nl. Daar kunt u ook eenvoudig een afspraak maken voor een baliebezoek, bijvoorbeeld met de collega’s van Burgerzaken. De gemeente Brummen werkt al vele jaren op afspraak. Zo is onnodig wachten in het gemeentehuis niet aan de orde. De openingstijden van Burgerzaken zijn in de zomerperiode ongewijzigd! Dit is ook belangrijk, omdat veel inwoners dit jaar hun paspoort moeten vernieuwen (de zogenoemde paspoortpiek).

Investeren in dienstverlening

Een goede dienstverlening is belangrijk. Dat betekent dat onze medewerkers, onder andere van Burgerzaken en het Klantcontactcentrum (KCC), continue moeten bijscholen zodat onze diensten voldoen aan allerlei wettelijke verplichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Experimentenwet bijhouden Basisregistratie Personen en nieuwe regels over het dubbelnamenrecht. Ook hebben we te maken met een krappe arbeidsmarkt en daardoor ook wisselingen binnen het team KCC/Burgerzaken. Reden om de telefonische bereikbaarheid in de zomervakantie terug te brengen naar de ochtend van 8.30 tot 12.30 uur. Juist in de ochtend ontvangt de gemeente de meeste telefoontjes. 

Team Voor Elkaar

Ook de dienstverlening van Team Voor Elkaar gaat in de zomermaanden door. Iedere ochtend van 9.00 tot 12.00 uur is dit team telefonisch bereikbaar voor vragen over zorg en hulp, jeugd en gezin, werk en inkomen en mantelzorg en vrijwilligers. Wilt u gebruikmaken van het spreekuur? Maak dan een afspraak door te bellen met (0575) 568 568. Er wordt dan een concrete afspraak met u gemaakt in Eerbeek (Tjark Rikscentrum) of Brummen (Plein 5). Team voor Elkaar is ook per mail goed bereikbaar: info@teamvoorelkaar.nl.

Melding openbare ruimte? Fixi! 

Kapotte lantaarnpaal, een losse stoeptegel of zwerfvuil? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u eenvoudig aan ons door via de Fixi app of onze website. Want samen zorgen we voor een schone en veilige leefomgeving. De Fixi-app is eenvoudig te downloaden via de Appstore of Google Playstore. Vul daarna eenmalig uw persoonlijke gegevens in en maak uw melding. Voeg eventueel een foto van de situatie toe.  
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=3042&cHash=082c38ca78b1afc9aaf133da6493d8dd