Ga naar de inhoud

Tips en hulp bij Steunpunt Geld & Administratie

vrijdag 27 september 2024

Maakt u gebruik van alle toeslagen en regelingen die er in onze gemeente zijn? Heeft u de meest passende zorgverzekering. En betaalt u niet teveel energiekosten? Het Steunpunt Geld & Administratie helpt u graag.

Eén van de tips is de VoorzieningenWijzer. Want misschien laat u geld liggen waar u wel recht op heeft! Met de VoorzieningenWijzer weet u exact welke toeslagen en/of regelingen voor u gelden en of u wel de best passende energieleverancier en zorgverzekering heeft. Check het via de website datgeldtvoormij.nl.

Adviesgesprek

Heeft u liever een persoonlijk adviesgesprek? Dat kan ook met een opgeleide adviseur. Bij het Steunpunt Geld & Administratie zijn er goed opgeleide vrijwilligers die alle regelingen kennen. U kijkt dan samen of u kunt besparen op bijvoorbeeld de zorgverzekering en het energiecontract. Gewoon bij u thuis aan de keukentafel. Het kost niets, hooguit een kopje koffie. De adviseur gaat vertrouwelijk om met uw gegevens en geeft deze zonder toestemming nooit door aan andere organisaties.

Afspraak

Voor een afspraak belt of mailt u Willem van de Bilt. Hij is coördinator van het Steunpunt Geld & Administratie. Hij is bereikbaar via 0575-728418 en mailadres w.vandebilt@welzijnbrummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?tx_news_pi1%5Bnews%5D=3105&cHash=00d1f9462f6156a1bf63dcf02d735a8e