Ga naar de inhoud

Voordracht voor nieuwe griffier: Manon Knook

vrijdag 2 februari 2024

Afgelopen week heeft de werkgeverscommissie van de gemeenteraad besloten mevrouw Manon Knook voor te dragen als nieuwe raadsgriffier. Het is de bedoeling dat de gemeenteraad haar tijdens een extra raadsvergadering op woensdag 7 februari benoemd. Met ingang van 1 maart 2024 gaat Knook dan als raadsgriffier aan de slag. Ze neemt de plaats in van Diede Balduk, die als bestuursadviseur gaat werken bij de gemeente Wageningen.

De voordracht is het resultaat van een zorgvuldige sollicitatieprocedure. De selectiecommissie is unaniem van oordeel dat Manon Knook voldoet aan de gestelde functie-eisen en beschikt over de gevraagde competenties. De commissie ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet en draagt haar met overtuiging voor. De benoeming gebeurt tijdens een extra openbare raadsvergadering op 7 februari 2024 om 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis.  
 
Manon Knook woont in Deventer. In de afgelopen jaren is ze werkzaam geweest voor een aantal gemeenteraden. Onder andere als communicatieadviseur voor de raad in Deventer en als raadsadviseur voor de gemeenten Beverwijk en Bronckhorst.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/voordracht-voor-nieuwe-griffier-manon-knook