Ga naar de inhoud

Vanaf dinsdag 11 juni: werkzaamheden De Wasacker

maandag 3 juni 2024

Op 11 juni vinden er werkzaamheden plaats bij De Wasacker in Eerbeek. Het gaat om het verleggen van diverse kabels en leidingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Visser & Smit Hanab in opdracht van Vitens en Liander. De klus duurt tot na de zomervakantie. Tijdens deze werkzaamheden blijven de winkels (supermarkt Plus en andere winkels) bereikbaar. Direct aanwonenden zijn door de uitvoerder over de werkzaamheden op de hoogte gebracht.

Aanleiding van deze werkzaamheden zijn de komende verbouwing van het winkelcomplex aan De Wasacker en de herinrichting van de openbare ruimte rondom dit winkelcomplex. Met de verbouwing van het winkelcomplex aan De Wasacker en de Stuijvenburchstraat wordt er ruimte gecreĆ«erd voor de uitbereiding van supermarkt Plus. Ook krijgt hier de Action een plek. Naast deze verbouwing wordt het komende jaar ook het omliggende parkeerterrein door de gemeente heringericht en gerenoveerd.

Vervolgstap na de zomervakantie

Zodra na de zomervakantie het verleggen van kabels en leidingen is afgerond, starten de volgende werkzaamheden. Het gaat dan zowel om de uitbreiding van het winkelcomplex als de eerste fase van de de herinrichting van het omliggend openbaar gebied. Hoe de planning er dan uit ziet en wat dit concreet betekent voor het gebruik van de winkels en de openbare ruimte maken we uiteraard enkeel weken voor start van deze werkzaamheden bekend.

Meer weten? 

Lees meer over dit project bij 'initiatieven' op deze pagina over Ruimte voor Eerbeek. Vragen kunt u stellen via ruimtevooreerbeek@brummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/vanaf-11-juni-werkzaamheden-bij-de-wasacker