Ga naar de inhoud

Uitnodiging netwerkbijeenkomst 18 juni

woensdag 22 mei 2024

Via deze uitnodiging willen wij graag alle centrumondernemers van Eerbeek en Brummen uitnodigen voor een netwerkbijeenkomst op dinsdag 18 juni.

Met uw ondernemerschap draagt u bij aan het winkelaanbod en leefbaarheid van onze kernen. Een kwalitatief kernwinkelgebied is belangrijk voor uw onderneming. Nu én in de toekomst. Samenwerken is hierin essentieel. Data over koopstromen in onze kernen, geven inzicht bij het maken van toekomstige keuzes. Daarom hebben wij geparticipeerd in het Koopstromenonderzoek Oost Nederland. Met de gebieden Brummen centrum, Eerbeek centrum en het Oranje Nassauplein. Het onderzoek is uitgevoerd door Ipsos I&O in samenwerking met Goudappel. De uitkomsten geven interessante inzichten voor ons al gemeente en voor uw onderneming. Daarom nodigen wij u van harte uit voor de presentatie van de uitkomsten
van het Koopstromenonderzoek 2023 met aansluitend een netwerkborrel. Tijdens de avond neemt Tim van Huffelen van Goudappel u mee in de bevindingen van het onderzoek welke zijn toegespitst op onze kernen.

Praktische informatie

  • Datum: 18 juni 2024
  • Doelgroep: Centrumondernemers Brummen en Eerbeek
  • Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Huis te Eerbeek (Professor Weberlaan 1, 6961 LX Eerbeek)
  • Programma:
    18:30 uur inloop met lichte maaltijd (opgave verplicht)
    19:00 uur inloop
    19:30 uur start door wethouder Steven van de Graaf
    19:45 uur presentatie Goudappel
    21:00 uur netwerkborrel
  • Aanmelden via: danielle.devries@brummen.nl (meer info via 06-40727574)

Reageer uiterlijk 10 juni

Om alles goed voor te kunnen bereiden, vernemen we graag uiterlijk 10 juni 2024 of u aanwezig kunt zijn en of u gebruik wil maken van een lichte maaltijd. Ook wanneer u niet aanwezig kunt zijn, ontvangen we graag bericht. We rekenen op uw komst, heel graag tot dan!

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/uitnodiging-netwerkbijeenkomst-18-juni