Ga naar de inhoud

Uitnodiging: doe mee met het O-LAB

donderdag 18 januari 2024

In 2024 richten we een burgerklankbordgroep op met inwoners uit gemeente Brummen: het O-LAB. Het O-LAB staat voor het Omgevingsvisie-Lab. 

O-LAB is een groep met diverse inwoners uit onze gemeente. De diversiteit bestaat onder andere uit verschillende woonplaatsen, leeftijden en achtergronden. In deze groep gaan we het hebben over de toekomst van de omgeving van onze gemeente. We bespreken onderwerpen die te maken hebben met de omgevingsvisie. En wat we belangrijk vinden in onze omgeving. Op deze pagina leest u meer informatie. We nodigen u van harte uit om mee te doen. 

Wat houdt het O-LAB in?   

  • Actieve rol in visievorming: u krijgt de kans om mee te denken en mee te praten over het beleid voor onze gemeente.  
  • Onderzoek en diversiteit: O-LAB streeft naar een diverse groep van een beperkt aantal inwoners, elk met unieke perspectieven en ervaringen, om een brede vertegenwoordiging van onze gemeenschap te waarborgen.    
  • Twee bijeenkomsten: deze vinden plaats in april en juni, in de avond en zijn volledig verzorgd.   
  • Voorbereidend werk: om mee te doen aan O-LAB vragen we u de toegestuurde documenten te lezen. Dit zorgt ervoor dat we tijdens de bijeenkomsten goed kunnen samenwerken.   

Hoe kunt u meedoen aan O-LAB?   

U kunt zich online opgeven voor het O-LAB. Het aanmeldformulier stelt een aantal vragen zodat wij een zo’n divers mogelijke groep kunnen samenstellen. Aanmelden kan tot eind februari 2024. Geef u op! Uw mening is van grote waarde.    
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/uitnodiging-doe-mee-met-het-o-lab