Ga naar de inhoud

Twee mooie vacatures in Brummen

woensdag 7 februari 2024

Woon jij in gemeente Brummen en wil je mensen met een laag inkomen helpen om energie te besparen? BrummenEnergie helpt mensen in opdracht van gemeente Brummen. We zoeken momenteel een bespaarhulp en klushulp. Het gaat hier om betaalde functies. Bekijk de vacatures op de website van BrummenEnergie.

Vacature Bespaarhulp

De bespaarhulp komt op afspraak bij iemand thuis. Samen met de bewoners zet je de eerste stappen om te besparen op energiekosten. Je legt contact, inventariseert de situatie, geeft advies en bekijkt welke maatregelen er genomen kunnen worden om het energieverbruik te verminderen. In deze coachende rol kun je voor mensen het verschil maken. 

Vacature Klushulp

Als de bespaarhulp is geweest, komt de klushulp de maatregelen uitvoeren die door de bespaarhulp zijn geadviseerd. LED-lampen indraaien, tochtstrips aanbrengen of de waterbesparende douchekop aansluiten. Ook gordijnen en rails inmeten en ophangen hoort bij je taken, infraroodpanelen bevestigen of andere kleine aanpassingen. Ben jij handig en sociaal? Reageer dan op deze vacature.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/twee-mooie-vacatures-in-brummen