Ga naar de inhoud

Save the date: 22 oktober Ondernemersavond

woensdag 21 augustus 2024

Het bedrijfsleven van gemeente Brummen speelt een belangrijke rol in onze lokale samenleving. Niet alleen biedt het werkgelegenheid en inkomen, maar het verrijkt ook ons voorzieningenniveau en draagt bij aan de leefbaarheid van onze gemeente. De innovatiekracht en samenwerking met ondernemers zijn heel hard nodig om gezamenlijke uitdagingen aan te pakken.

Met de verwachte groei van inwoners in de Regio Stedendriehoek zal ook de vraag naar werk toenemen. We staan voor de uitdaging om geschikte groeiruimte te vinden in Brummen. Misschien biedt slim gebruik maken van de ruimte nieuwe mogelijkheden? Hoe positioneren we ons ten opzichte van de regio?

Beleidsstuk 

Daarom is het hoog tijd voor het eerste beleidsstuk in Brummen dat de rol van economie, werkgelegenheid en ondernemerschap in onze gemeente belicht. We horen graag uw input tijdens een speciale ondernemersavond op dinsdag 22 oktober, georganiseerd door economische zaken in samenwerking met Stec Groep. Deze avond vormt een belangrijke stap naar een economische agenda die past bij de toekomst van Brummen.

  • Datum: 22 oktober
  • Tijd: vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur
  • Locatie: volgt

Noteer deze datum alvast in uw agenda en bouw mee aan een sterke economische toekomst voor Brummen.

 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/save-the-date-22-oktober-ondernemersavond