Ga naar de inhoud

Regiotour najaarsronde coronaprik

zaterdag 16 december 2023

GGD Noord- en Oost-Gelderland komt van 18 tot en met 22 december met een tour door de regio voor het laten zetten van de coronaprik. Inwoners die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona kunnen op donderdag 21 (9.30 tot 20.30 uur) en vrijdag 22 december (9.30 tot 14.00 uur) bij Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen een coronaprik halen. Dit kan zowel op afspraak als via vrije inloop.  

De najaarsronde is bedoeld voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Dit zijn mensen ouder dan 60 jaar, volwassenen (18-59 jaar) die jaarlijks een uitnodiging krijgen voor de griepprik, zwangeren, zorgmedewerkers, mensen uit medisch hoog risicogroepen en mensen die vanwege een kwetsbaar gezinslid in aanmerking komen. Met de coronaprik wordt de bescherming tegen corona weer op peil gebracht en wordt ziekenhuisopname of overlijden zoveel mogelijk voorkomen. 

Na 22 december is de corona najaarsronde voorbij en is het niet meer mogelijk de prik te halen. 

Plannen en informatie 

Maak een afspraak via planjeprik.nl met uw DigiD of telefonisch via: 0800 7070 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). U kunt ook zonder afspraak terecht tijdens de regiotour. Houd dan rekening met eventuele wachttijd. Kijk voor meer informatie over de coronaprik en een overzicht van alle priklocaties op ggdnog.nl/vaccinatie-corona.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/regiotour-najaarsronde-coronaprik