Ga naar de inhoud

Nieuws van de Accountmanagers Werkgeversdiensten

dinsdag 18 juni 2024

Even voorstellen: Clay Havenaar

Vanaf april 2024 is Clay Havenaar gestart als Accountmanager Werkgeversdiensten bij WerkFit Brummen. "Samen met mijn collega Chantal Derksen span ik mij in om duurzame matches te bewerkstelligen tussen kandidaten met een extra ondersteuningsbehoefte en (sociale) werkgevers. 

De arbeidsmarkt vraagt momenteel een andere blik op invulling van personeel. Door in gesprek te gaan met werkgevers, behoeften nauwkeurig in kaart te brengen en door hen te informeren over de mogelijkheden van het samenwerken met Werkfit, hebben we al vele kandidaten en werkgevers een stap verder kunnen helpen. We doen dit op een eerlijke en transparante manier, waarmee we de kans op een duurzame match vergroten. Het denken in mogelijkheden, in plaats van beperkingen, staat hierin centraal."

De doorstroomlocatie

Het zal u als ondernemer waarschijnlijk niet zijn ontgaan: de doorstroomlocatie in het paviljoen Heliant bij de Michaelshoeve waar de komende 2 jaar 35 tot 40 nieuwkomers gehuisvest worden. Een groot gedeelte van deze inwoners is ontzettend gemotiveerd om de arbeidsmarkt te betreden. Echter, dit brengt diverse uitdagingen met zich mee. Zo is de taalbarrière veelal een obstakel dat zorgt voor twijfel bij werkgevers over het aannemen van deze doelgroep. Logisch, want het verstaan en begrijpen van werkinstructies is een vereiste. Vanuit de gemeente zijn er diverse mogelijkheden om het integreren van deze nieuwkomers te vergemakkelijken. Zo kan een taalcoach ingezet worden die u als werkgever ontzorgt en kan een jobcoach begeleiding bieden op de werkvloer. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om u te informeren en mee te nemen in de mogelijkheden. 
Neem contact op via onderstaande gegevens:

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/nieuws-van-de-accountmanager-werkgeversdiensten