Ga naar de inhoud

Muziektent Eerbeek. Podium voor uw optreden!

donderdag 20 juni 2024

Op zoek naar een podium voor uw optreden? Maak dan gebruik van de muziektent in Eerbeek. Deze mooie en unieke plek aan ’t Hungeling is geschikt voor allerlei voorstellingen. De muziektent kan als podium dienen voor bijvoorbeeld muziek, voordrachten, toneelvoorstellingen en andere activiteiten. 

Aanvraagformulier

Voor het gebruik van de muziektent, het podium en de stoelen voor bezoekers heeft u een sleutel nodig. Deze kunt opvragen bij de Culturele Stichting. Via de website van de culturele Stichting kunt u een aanvraagformulier invullen. Daar staan ook de spelregels voor gebruik van de muziektent vermeld.

Gebruik van de muziektent en de stoelen kost 25 euro per dag. Krijgt u subsidie van de Culturele Stichting voor uw activiteit? Dan is gebruik van de muziektent gratis. 

Optreden melden bij de gemeente

Vergeet niet om uw activiteit op tijd te melden bij de gemeente Brummen. Misschien is het nodig om een vergunning aan te vragen. 

Bijzondere plek

De muziektent is er niet alleen voor culturele clubs en verenigingen. Iedereen die een podium zoekt voor een optreden kan zich melden. Het zou mooi zijn als er weer veel optredens zullen plaatsvinden op deze bijzondere plek!

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/muziektent-eerbeek-podium-voor-uw-optreden