Ga naar de inhoud

Doe mee: Organiserend vermogen op de Brummense bedrijventerreinen

dinsdag 27 augustus 2024

Op de bedrijventerreinen Hazenberg en Rhienderen-Noord zijn wij in 2024 gestart met het opzetten van organiserend vermogen. We werken met alle betrokkenen aan het versterken van de organisatie- en participatiegraad. Wilt u ook meedenken in een van de werkgroepen? Meld u dan aan!

Door georganiseerde samenwerking tussen bedrijven op bedrijventerreinen en nauwe betrokkenheid van de gemeente, kunnen we toekomstige opgaven gezamenlijk aangaan. Hoe doen we dat? In de vorm van 2 werkgroepen komen maandelijks lokale ondernemers in samenwerking met de gemeente samen om mogelijkheden te bespreken hoe de bedrijventerreinen in Brummen collectief te beveiligen en of mogelijkheden tot verduurzamen te bespreken. Het uiteindelijke doel is een vereniging te vormen van waaruit ondernemers collectief zaken als energie, verduurzamen en of beveiliging kunnen opstarten. 

Meer informatie en aanmelden

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Hazenberg of Rhienderen-Noord? En zou u mee willen denken over zaken als verduurzamen, energie of beveiliging? Meld u dan aan. Ook als u vrijblijvend 1 bijeenkomst wilt bijwonen. Neem contact op met Daniƫlle de Vries. Zij is per mail bereikbaar via danielle.devries@brummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/doe-mee-organiserend-vermogen-op-de-brummense-bedrijventerreinen