Ga naar de inhoud

Afscheid van Venselaar en Elshof

donderdag 21 december 2023

Woensdag 13 december heeft Wethouder Yasemin Cegerek afscheid genomen van vertrekkende MAR-leden (Maatschappelijke Advies Raad). De MAR van de gemeente Brummen is een onafhankelijk adviesorgaan, die met haar adviezen een bijdrage wil leveren aan de verbetering van de kwaliteit van gemeentelijk beleid op het terrein van het sociaal domein. Hieruit vertrokken de heren Henk Venselaar en Willem Elshof. 

Venselaar heeft in totaal 8 jaar gediend voor de MAR (zijn volledige termijn) als lid van de werkgroep participatie. Cegerek reikte hem een bos bloemen uit. Hierbij bedankte zij hem hartelijk voor zijn langdurige inzet, kennis en betrokkenheid. “Dhr. Venselaar was altijd actief betrokken bij de adviesraad. Dit is ontzettend mooi om te zien en om die reden ook namens de inwoners van Brummen hartelijk dank voor deze inzet en betrokkenheid”.

Elshof was 4 jaar lang actief in de werkgroep participatie. Elshof is nog herstellende van een operatie en om die reden heeft Yasemin het boeket overhandigd aan MAR-voorzitter Barend van Beusekom. De MAR draagt er zorg voor dat dit boeket wordt afgeleverd thuis bij Willem. Cegerek sprak “namens het college van burgemeester en wethouders dank uit voor zijn inzet , betrokkenheid, bewezen diensten in de raad en uiteraard met beterschapswensen”.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/afscheid-van-venselaar-en-elshof