Ga naar de inhoud

Actuele gegevens in het gemeentemagazine

dinsdag 1 oktober 2024

Eind dit jaar verschijnt er een nieuw gemeentemagazine. Deze wordt in onze opdracht gemaakt in samenwerking met Akse Media. De vermeldingen die nu staan geplaatst in het A t/m Z adressengedeelte ontvangen van afdeling redactie van Akse Media een controle e-mail om de gegevens te actualiseren.

Ook benadert Peter de Vos persoonlijk namens Akse Media diverse bedrijven voor het plaatsen van advertenties in de gids. Twijfelt u aan de correctheid van de e-mail? Neem dan contact op met Akse Media via telefoonnummer (0223) 66 88 77. Voor plaatsing in het A t/m Z adressengedeelte moet u zichzelf aanmelden. Dit kan alleen per e-mail via: redactie@aksemedia.nl t.a.v. gemeentemagazine Brummen.

Ondernemers die willen adverteren in het gemeentemagazine kunnen ook zelf contact opnemen met Peter de Vos. Dit kan per e-mail via: peter@aksemedia.nl of telefonisch (06) 36 16 28 08.

Thema Verbinding

Het thema dat dit jaar centraal staat in het informatieve en kleurrijke magazine is Verbinding. Het belooft weer een lezenswaardige uitgave te worden.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/actuele-gegevens-in-het-gemeentemagazine