Ga naar de inhoud

Nieuwe uitgave Sjors Sportief & Creatief feestelijk uitgereikt

vrijdag 13 september 2024

Wethouder Yasemin Cegerek heeft gisterochtend op Kindcentrum ‘Wereldwijs’ in Eerbeek het eerste Sjors Sportief & Creatief boekje feestelijk uitgereikt. Het boekje werd door de wethouder uitgereikt aan Zaid Hamzat, leerling van groep 7 van Kindcentrum Wereldwijs. Hij is de winnaar van de tekenwedstrijd die aan het Sjors-boekje was gekoppeld. Zijn tekening staat namelijk op de voorkant van het boekje afgebeeld. Zaid kreeg ook nog een persoonlijk cadeautje uit handen van Cegerek voor zijn mooie tekening.

In sporthal De Bhoele stonden allerlei sportieve activiteiten op het programma waaraan kinderen volop mee deden. Speciaal voor de lancering gaven de medewerkers van Stichting Sportkompas speciale funlessen. Ook werd er gezorgd voor een gezonde snack voor de kinderen.

Activiteiten na schooltijd

Het Sjors-boekje is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen, stichting Sportkompas en gemeente. De komende dagen wordt deze aan alle kinderen op de basisscholen in onze gemeente uitgereikt. Het boekje is geldig voor het hele schooljaar 2024-2025 en staat boordevol met sport- en spel en culturele- en creatieve activiteiten waaraan kinderen mee kunnen doen. Meedoen aan meerdere activiteiten na schooltijd is ook mogelijk. Dit om te kijken welke activiteit het beste bij je kind past of om te ontdekken wat je kind leuk vindt. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis. In een enkel geval kan een kleine bijdrage gevraagd worden.

Inschrijven via website

Vanaf 19 september aanstaande kunnen kinderen zich online inschrijven via de Sjors Sportief app en via de website van Sjors: www.doemeeinbrummen.nl. Voor ouders is hiervoor in het Sjors boekje een handig stappenplannetje opgenomen. 

Gratis af te halen

Kinderen in de basisschoolleeftijd die wonen in de gemeente Brummen, maar buiten onze gemeentegrenzen onderwijs volgen, kunnen vanaf volgende week het Sjorsboekje ophalen tijdens de openingstijden in het gemeentehuis en bij SWB, Sportkompas en de bibliotheek in Brummen en Eerbeek. 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?cHash=ffdf429e18849c939217fa0409d16d3c&tx_news_pi1%5Bnews%5D=3089