Ga naar de inhoud

Laat uw mening horen via inwonerspanel

vrijdag 27 september 2024

Uw mening laten horen over actuele onderwerpen die in onze gemeente spelen? Dat kan wanneer u lid bent van het inwonerspanel Brummen Spreekt. Op dit moment zijn bijna 1300 inwoners van 16 jaar of ouder lid van dit panel. Zij krijgen binnenkort weer een nieuwe vragenlijst voorgelegd. Daarin staan vragen die te maken hebben met de (bestuurlijke) toekomst van onze gemeente. Door u nu aan te melden voor het inwonerspanel, krijgt u automatisch de vragenlijst toegestuurd. Uw mening geven over dit belangrijke onderwerp is dan eenvoudig. 

U kunt zich gratis aanmelden voor het panel. Dit kan heel eenvoudig via de website www.brummenspreekt.nl. Ongeveer drie- of viermaal per jaar kunt u dan als panellid uw mening geven over een actueel onderwerp. Afgelopen jaar hebben de panelleden hun mening kunnen geven over belangrijk onderwerpen zoals de gemeentelijke dienstverlening, de omgevingsvisie, warmtetransistie, evenementen en participatie. Het eerstkomende onderzoek gaat dus over de toekomst van onze gemeente en later dit jaar is er ook nog een onderzoek over de gemeentelijke communicatie en informatievoorziening. Als u zich nu aanmeldt voor het panel, dan krijgt u automatisch in uw mailbox het verzoek deel te nemen aan deze onderzoeken. 

Resultaten

Voor het gemeentebestuur zijn de uitkomsten van de onderzoeken erg waardevol. Bijvoorbeeld om de reacties te gebruiken bij het opstellen van nieuw beleid of het verder verbeteren van onze dienstverlening. Kortom: uw mening wordt op prijs gesteld en meegenomen in onze beleidsvorming en verbetering van de dienstverlening. 

Anoniem en onafhankelijk

Het inwonerspanel is opgezet en wordt beheerd door het gespecialiseerde onafhankelijke onderzoeks - & adviesbureau Moventem uit Zutphen. Deelnemers kunnen er daarom op vertrouwen dat de gegevens uitsluitend voor ‘Brummen Spreekt’ worden gebruikt en nooit aan anderen worden verstrekt. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem. Inwoners die geen computer hebben, kunnen zich bij dit bureau melden om toch mee te doen aan het panel. Zij krijgen dan de vragenlijst per post toegestuurd. Neem hiervoor contact op met de medewerkers van Moventem via telefoonnummer 0575-760 227.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?cHash=d26ade3a93c4cb6e8c9d87cf97f32e28&tx_news_pi1%5Bnews%5D=3106